Rondleiding

Welkom op de Lucas van Leyden!
Nieuwe leerlingen voor groep 1/2 
Wanneer u zich gaat oriënteren voor een basisschool voor uw kind, is binnenkijken en sfeer proeven het allerbelangrijkste. Andersom vinden wij het heel fijn om met u kennis te maken en over ons onderwijs te vertellen. Daarom vragen wij u eerst een rondleiding aan te vragen voordat u uw kind bij ons aanmeldt. Daarna ontvangt u van ons een aanmeldformulier om uw kind aan te melden.

Er zijn periodes geweest dat wij niet alle aangemelde leerlingen konden plaatsen. Op dit moment is dit gelukkig niet het geval en hebben wij geen wachtlijst. Wij kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken maar vinden het fijn u te kunnen melden dat de kans groot is dat uw kind onderwijs kan volgen op onze prachtige school!

Rondleiding

* Verplichte velden

Broertjes en zusjes
Broertjes en zusjes van onze leerlingen kunnen al vanaf hun geboorte bij ons worden aangemeld. Wij vragen dit uiterlijk rond het tweede levensjaar te doen. Zodoende kunnen wij tijdig rekening houden met het aantal beschikbare onderwijsplekken voor nieuwe kinderen. U kunt een aanmeldformulier aanvragen via onze administratief medewerker Elize van der Zeeuw. Daarvoor kunt u mailen naar administratie@lucasvanleyden.nl
Zij-instromer van een andere school 

Het kan voorkomen dat u uw kind van school wilt laten wisselen bijvoorbeeld bij een verhuizing. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de Lucas van Leyden. In overleg met de adjunct- directeur en de intern begeleider van betreffende locatie wordt bepaald of uw kind een plek op de Lucas van Leyden aangeboden krijgt. Aanvragen voor zij-instromers dienen uiterlijk 6 weken voor de zomervakantie ingediend te zijn. Bij verhuizing van buiten de stad naar Leiden toe, kan daarop een uitzondering worden gemaakt. 

Wij kijken er enorm naar uit u op OBS Lucas van Leyden te mogen verwelkomen!

Team Lucas van Leyden

Stappenplan aanmeldprocedure

Ook dit jaar is er bij ons op school weer de koningsspelen
Natuurlijk hebben we ter afsluiting van het project trots onze...
Het thema dieren
Lucas van Leyden doet actief mee aan de sporttoernooien in Leiden